ONVZ

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Gezonde leefstijl in het mkb

MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar willen gezamenlijk ondernemers, werknemers en hun familieleden inzicht bieden in het belang van een gezonde leefstijl en hen inspireren om hier verbeteringen in aan te brengen. Daarnaast doen MKB-Nederland en ONVZ onderzoek naar de motieven en behoeften van ondernemers om te investeren in leefstijlprogramma's.

 

Jaarlijks vindt er een verkiezing plaats voor Het Vitaalste bedrijf van Nederland. MKB-Nederland en ONVZ organiseren deze in 2018 voor de zesde keer op rij. In iedere provincie zijn er voorrondes. Op 19 november maakt Pieter van den Hoogenband bekend wie zich het vitaalste bedrijf van Nederland 2018 mag noemen.

 

- In 2013 was Hoppenbrouwers Elektrotechniek uit Udenhout de winnaar.
- In 2014 ging de eerste prijs naar Koekjesbakkerij Veldt uit Veenendaal.
- De winnaar van 2015 is Onderhoudsbedrijf Klok uit Assen geworden.
- Grafimediabedrijf Zalsman uit Zwolle is verkozen tot het Vitaalste Bedrijf van 2016.
- En in 2017 is Jordex Shipping & Forwarding uit Rhoon verkozen tot het Vitaalse Bedrijf.

 

ONVZ Zorgverzekeraar

ONVZ organiseert in het kader van investering in een gezonde leefstijl diverse activiteiten. Zoals de Week van de RI&E (voorheen: Week van de preventie) en deelname aan de Week van de Ondernemer. Ondernemers worden tijdens deze events gestimuleerd om een gezonde leefstijl te verbeteren, voor henzelf en hun werknemers. MKB-Nederland versterkt deze activiteiten, passend binnen het kennispartnerschap met ONVZ, om via leefstijlbevordering de duurzame inzetbaarheid van werknemers in het midden- en kleinbedrijf te versterken.

 

Zalsman vitaalste bedrijf NederlandGrafimediabedrijf Zalsman uit Zwolle is in 2016 verkozen tot Het Vitaalste Bedrijf van Nederland