Klein helpt groot

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
31-05-2016

MKB-Nederland en Port4Growth, platform voor groeiondernemers, ondersteunen ambitieuze mkb-bedrijven praktisch bij hun verdere groei en professionalisering. In hun programma 'Klein helpt groot', dat op 24 juni 2016 werd gelanceerd, brengen zij mkb-bedrijven en grote ondernemingen bij elkaar om kennis en ervaring uit te wisselen. De tweede editie van dit High Growth Summit vind plaats op 23 juni 2017. 

Het thema is dit jaar ‘Groeien naar een nieuwe wereld’. Een wereld waar alle groeibedrijven goed gefinancierd zijn; een wereld waar we duurzaam ondernemen; een wereld waar de nieuwe klantbenadering gerealiseerd is en een wereld waar personeelsmobiliteit maximaal is. Locatie van het summit is een inspirerende, natuurrijke omgeving: het Hotel Bilderberg Résidence Groot Heideborgh in Garderen. 

Tijdens het High Growth Summit 2017 inspireren groeiondernemers de overheid, politici en het grootbedrijf met hun bijzondere ervaringen in het ondernemerschap op het gebied van vier actuele thema’s. Vanuit de gedachte dat we vooral samen – grote en kleine organisaties – veel kunnen bereiken en dat we met praktische, eenvoudig uit te voeren acties echte stappen vooruit kunnen maken. 

De bijbehorende thema’s van de co-creatie sessies zijn o.a:

  1. Energietransitie door Eneco
  2. Flexibele arbeidsmarkt door Brunel en Pink Elephant

In een unieke setting van groeiondernemers, grootbedrijf, politiek, het ministerie van Economische Zaken, MKB-Nederland en Port4Growth hebben we in 2016 een groeiagenda met 10 actiepunten opgesteld. Dit jaar laten we zien welke concrete verbeterstappen we hebben gemaakt en haken we verder in op de actiepunten. Het doel is om samen dé grote ondernemersissues verder aan te pakken in een aantal co-creatiesessies die tijdens het summit plaats zullen vinden. 

Op www.highgrowthsummit.nl meer informatie over deze unieke aanpak waarbij klein groot helpt.

logo High Growts Summit

High Growth Summit
Het programma 'Klein helpt groot' is op 24 juni 2016 gelanceerd tijdens de High Growth Summit in het Bilderberg Hotel in Oosterbeek. Die dag vonden direct de eerste co-sessies plaats tussen een groep groeiondernemers en grote concerns, waaronder ING, Post NL en Randstad. De betrokken groeiondernemers komen deels uit de achterban van Port4Growth en MKB-Nederland, maar deelname staat ook open voor andere ondernemers. Zij moeten een uitdagende groeiambitie hebben, een omzet van tenminste 1 miljoen euro en minimaal 10 fte’s personeel.

Op grond van alle gesprekken en overdracht van kennis, ervaring en problemen willen de organisaties tevens beter inzicht krijgen in wat er nodig is om meer groeibedrijven te realiseren. Met dat inzicht willen de betrokken partijen samen een bijdrage leveren aan de groeiagenda voor de toekomst.