MKB Export Award

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
23-11-2017

MKB-Nederland, TNT en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in samenwerking met Language Institute Regina Coeli (“de Nonnen van Vught”) dagen ondernemers uit met de MKB Export Award om internationaal hun bedrijf op de kaart te zetten. Met deze wedstrijd willen zij mkb-ondernemers helpen om hun bedrijf symbolisch op de wereldkaart te zetten en hun internationale ambities waar te maken. De wedstrijd is laagdrempelig, inspirerend en stimulerend.

 

Veel mkb-ondernemers hebben de potentie om met succes de grens over te gaan, maar zetten om een of andere reden maar niet die eerste stap. Anderen zijn al internationaal actief en kunnen hun business nog verder laten groeien. MKB-Nederland, TNT en RVO dagen in samenwerking met Regina Coeli juist die ondernemers uit om mee te dingen naar de MKB Export Award. Want voor de winnaar wordt die eerste stap of die uitbreiding van de buitenlandse activiteiten een stuk gemakkelijker.

 

15.000 euro aan vervoer

Met een ingevuld profiel dingen mkb-ondernemers mee naar een tegoedbon waarmee voor 15.000 euro vervoer van pakjes en vracht verzonden kan worden aangeboden door TNT, een jaar lang gratis lidmaatschap van MKB-Nederland, een zakenpartnerscan van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en stelt Regina Coeli drie dagen Taaltraining of Taalcoaching in een taal naar keuze beschikbaar.

 

In 2013-2014 vond de eerste editie van deze prijs plaats. Dovideq Medical was de eerste winnaar en kreeg op 6 maart 2014 de prijs overhandigd. Op 10 maart 2015, is Onoro als winnaar van de tweede editie uit de bus gekomen. Recornect is op 17 maart 2016 aangewezen als winnaar van de derde editie. Hoenderdaal Fasteners won op 30 maart 2017 de MKB Export Award. Op 29 maart 2018 wees de jury Anne Pleun van Eijsden met haar start-up On the Rocks aan als winnaar van de MKB Export Award 2017. Alle prijsuitreikingen vonden plaats tijdens het jaarlijkse Verover Nieuwe Markten Event voor (startende) exporteurs. 

 

De inschrijving voor de zesde editie van de MKB Export Award is op 30 oktober 2017 gestart. Inschrijven kan tot 18 januari 2019, 12.00 uur.