Verkiezingen 2017

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Op 15 maart zijn de Tweede Kamer verkiezingen. Er dingen meer nieuwe politieke partijen mee dan ooit. Half februari zal de verkiezingsstrijd volledig losgaan, en starten ook de lijsttrekkersdebatten op tv. Dan wordt ook duidelijk welke thema’s domineren. MKB-Nederland en VNO-NCW zijn al in juni begonnen met het bouwen aan een visie voor een nieuw kabinet. Die heeft geleid tot de campagne NL Next Level.

Centraal daarin staat de boodschap dat we een investeringsagenda nodig hebben om Nederland klaar te maken voor de 21e eeuw.  Nederland is een ijzersterk land, maar ook wij staan als land voor grote maatschappelijke vraagstukken. Verstedelijking, de noodzaak om tot een andere energievoorziening te komen, de snelheid waarmee digitale en technologische ontwikkelingen plaatsvinden Dat heeft de volle aandacht van ondernemers. Voor een brede en duurzame welvaart met kansen voor iedereen moet Nederland haar groei versterken.

Met NL Next Level ontwikkelen we voorstellen om als ondernemers onze bijdrage te leveren aan het Nederland van de toekomst. Die voorstellen richten zich op een volgend kabinet en gaan over klimaat, energie, Nederland als duurzame delta, ondernemerschap van de toekomst, de  binnensteden, veiligheid, werkgelegenheid, innovatie en digitalisering.

Lees meer over