Bengal Global Summit in januari

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
18-12-2017

De Nederlands-Indiase Kamer van Koophandel gaat op 16 en17 januari met een handelsdelegatie naar de Bengal Global Summit. Dit is een van de meest vooraanstaande zakelijke netwerkbijeenkomsten in India, met meer dan vijfduizend investeerders uit de hele wereld. De tweedaagse top brengt beleidsmakers, zakelijke leiders, internationale delegaties, academici en opiniemakers bijeen om samenwerkingsmogelijkheden en partnerschappen te verkennen.

 

West-Bengalen

West-Bengalen is de vierde grootste economische deelstaat van India met strategische uitvalsbases naar Zuidoost-Azië en Noordoost-India. Deze deelstaat heeft een bruto nationaal product van 140 miljard dollar en is tevens uitstekend verbonden met Singapore, Thailand en Maleisië.

 

Doelgroep

Nederlandse bedrijven die actief zijn in de sectoren havens, infrastructuur, transport, duurzame energie, engineering, industriële infrastructuur, chemische en petrochemische industrie, stedelijke ontwikkeling, agricultuur, informatietechnologie, toerisme, gezondheidszorg, edelstenen en juwelen, textiel en educatie zijn van harte welkom om deel te nemen aan het evenement.

 

Kijk voor meer informatie op www.bengalglobalsummit.com of neem contact op met Shamoe Lakhisaran, shamoe@nicct.nl, 088 - 990 9100.