Bon Bini for Business Summit Curaçao & Nederland

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
08-11-2018

Richt u zich als Nederlandse ondernemer op de fysieke, digitale of dienstverlenende logistiek? Werkt u aan innovatieve businesskansen en heeft u interesse in de zakelijke mogelijkheden in Curaçao? Ga dan mee naar de Bon Bini for Business Summit Curaçao & Nederland met minister-president Rutte en staatssecretaris Knops van Binnenlandse Zaken.

 

Innovatie en logistiek

Deze missie is interessant voor bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de innovatie en logistiek en zich voornamelijk richten op innovatief werken in de private en publieke sector. Daarnaast ligt de focus op organisaties die logistieke connecties maken in fysieke infrastructuur, digitale dienstverlening en financiële en fiscale dienstverlening. Deelname is ook interessant voor bedrijven die op zoek zijn naar investeringsmogelijkheden en zaken willen doen in Curaçao of via Curaçao met de Latijns-Amerikaanse regio.

 

Curaçao

Curaçao heeft een lokale markt van 160.000 inwoners en ontvangt ruim een miljoen bezoekers per jaar. Kansrijke sectoren zijn toerisme, logistiek, olie, duurzame energie, financiële dienstverlening en informatie- en communicatietechnologie. Het eiland ligt op een geografisch strategische plek de toenemende handelsstromen. Bovendien is het geschikt als voorportaal en hub naar het vastenland van Centraal en Latijns-Amerika.

 

Handelsinstrumentarium

Tijdens een eendaagse investeringsconferentie afgelopen juni promootte Rutte het handelsinstrumentarium van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) aan ondernemers met interesse om te investeren in Curaçao. Het instrumentarium is sinds nu ook beschikbaar voor ondernemers in de Caribische regio en biedt de mogelijkheid om de export verder vorm te geven vanuit Curaçao.

 

Datum

Zondag 20 tot en met dinsdag 22 januari.

 

Plaats

Curaçao.

 

Programma

Centraal in het programma is de Bon Bini for Business Summit Curaçao & Nederland die op 21 en 22 januari plaatsvindt. Rondom deze Business Summit worden netwerkevenementen en bedrijfsbezoeken georganiseerd. Bekijk het voorlopige programma.

 

Kosten

Deelname kost 475 euro per organisatie voor maximaal twee deelnemers. Iedere extra deelnemer betaalt 250 euro extra. Iedere deelnemer moet zich wel apart aanmelden.
Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

 

Aanmelden

U kunt zich tot 27 november aanmelden.

 

Neem voor vragen contact op met Hanneke Bogaerts van RVO.nl.