Conferentie over ondernemen in Turkije

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
09-03-2020

Ondernemingsorganisaties HOTIAD, NLinBusiness, MKB-Nederland en VNO-NCW organiseren op 30 maart de conferentie 'Ondernemen in Turkije'. Deze conferentie is voor ondernemers met internationale ambities en biedt hen informatie over ondernemen in Turkije, inspiratie en netwerkcontacten.

 

Turkse interesse

De handel tussen Nederland en Turkije zat vorig jaar weer flink in de lift. Nu de diplomatieke betrekkingen zijn hersteld, hebben Nederlandse bedrijven meer interesse om de Turkse markt te betreden. Bovendien is Nederland topinvesteerder in Turkije. De Turkse economie verandert meer naar een economie met midden- en hoogtechnologische producten en diensten. In deze ontwikkeling naar kenniseconomie kan het land hulp en samenwerking gebruiken. Er zijn dan ook exportkansen voor hoogwaardige Nederlandse technologie op het gebied van bijvoorbeeld machinebouw, logistieke dienstverlening, energiebesparing en watermanagement.

 

Kansen en trends

Een scala aan onderwerpen en praktische voorbeelden komt tijdens het evenement aan de orde. Welke kansen liggen er voor ondernemers op de Turkse markt? Wat zijn de trends? Waar liggen uw kansen en hoe vindt u de juiste zakenpartners? Hoe regelt u het oprichten van een bedrijf of vestiging? Behalve inspiratie en informatie over ondernemen in Turkije biedt deze bijeenkomst de mogelijkheid om te netwerken.

 

Datum

Maandag 30 maart van 13.00 (ontvangst) tot 17.00 uur (einde netwerkborrel).

 

Plaats

De Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12, Den Haag.

 

Kosten

Deelname is gratis.

 

Aanmelden

De voertaal is Engels. Aanmelden kan hier.