Ding mee naar de Kroon op het Werk-prijs voor duurzame inzetbaarheid

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
14-03-2019

Het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) organiseert voor de achttiende keer de Kroon op het Werk, een prestigieuze prijs voor werkgevers met een succesvolle en effectieve aanpak van duurzame inzetbaarheid. Het NPDI helpt werkgevers om hun medewerkers langer, met plezier en gezond aan het werk te houden. De prijs heeft als om doel om goede voorbeelden van duurzame inzetbaarheid onder de aandacht te brengen en van te leren.

 

Meedingen

Op 26 september reikt juryvoorzitter Richard Weurding, directeur van het Verbond van Verzekeraars, de achttiende Kroon op het Werk uit. Werkgevers die effectief en creatief omgaan met de duurzame inzetbaarheid van medewerkers, kunnen meedingen. Dat alleen al kan veel opleveren:

  • Deelname vergroot het draagvlak voor de aanpak van duurzame inzetbaarheid en productiviteit binnen de organisatie
  • Behoort de organisatie tot één van de vier genomineerden, dan licht een onafhankelijke jury van deskundigen de aanpak van de organisatie door
  • Van de vier genomineerde organisaties maakt NPDI een bedrijfsfilm. Deze video mag worden ingezet voor eigen promotie en wordt op NPDI.nl gepubliceerd
  • Elke deelnemer ontvangt de onderzoeksresultaten van kennisinstituut TNO, die de voorselectie voor de prijs doet. Het is dus altijd nuttig om mee te doen
  • Deelname levert veel positieve publiciteit op. Eerdere winnaars worden nog steeds gevraagd om op congressen te spreken over hun inzetbaarheidsaanpak.

Voordragen

Het is ook mogelijk om een andere organisatie voor te dragen. Elke organisatie waar minimaal vijftien mensen werken, kan meedingen naar de Kroon op het Werk; van klein tot groot, van commerciële bedrijven tot non-profitinstellingen en van organisaties die hun sporen al hebben verdiend tot werkgevers die willen weten hoe goed ze het nu eigenlijk doen.

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot 1 juli via het aanmeldformulier. Deelnemers ontvangen van TNO een link naar de vragenlijst, die door een deskundige jury wordt beoordeeld. Na de selectieronde blijven vier genomineerden over, waaruit de jury de winnaar van Kroon op het Werk 2019 kiest.

 

Zie voor meer informatie de website van NPDI.