Doe ook mee met de Week van de Werkstress

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
04-10-2018

De Week van de Werkstress vindt dit jaar plaats van 12 tot en met 15 november. De afgelopen jaren is er tijdens deze week veel aandacht besteed aan hoe de symptomen van werkstress te herkennen zijn en wat de gevolgen van werkstress zijn. Dit jaar ligt de focus op werkplezier en preventie. De beste manier om werkstress te voorkomen is namelijk te zorgen voor voldoende plezier in het werk.

 

Productieve werknemers

Werkplezier zorgt voor productieve werknemers en voorkomt dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress. De één haalt werkplezier uit een goede sfeer onder collega's, de ander door te blijven leren of door elke dag nieuwe uitdagingen te zoeken. Er zijn ook mensen die werkdruk prima aankunnen zolang ze voldoening uit het werk halen. Het is dus belangrijk om samen met medewerkers te investeren in die buffers tegen werkstress.

 

Werkplezier Top Tien

Tijdens de Week van de Werkstress wordt de Werkplezier Top Tien gepresenteerd en er komt een Werkplezier Tour langs bedrijven met goede voorbeelden. Het mooiste is dat er ook dit jaar weer heel veel bedrijven activiteiten ontwikkelen. Zij zetten werkplezier op de agenda door bijvoorbeeld vitaliteitstips, een workshop over stresspreventie of een loopbaangesprek aan te bieden, een 'werkplezierontbijt' te organiseren of een bewegingsprogramma te introduceren.

 

Voorkomen is beter dan genezen. Sluit u daarom aan bij de vijfde editie van de Week van de Werkstress en vul dan het opgaveformulier in. Hiermee maakt u zichtbaar dat u meedoet en wanneer u al plannen heeft, laat u die meteen zien. U ontvangt na aanmelding een toolkit met communicatiemiddelen en tips voor activiteiten. Er zijn ook nog enkele plaatsen beschikbaar voor de campagnebijeenkomst die op 15 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in Tilburg wordt gehouden. Hiervoor kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@Werkstress2018.nl.