Euronext FamilyShare: Eén-op-één coaching voor familiebedrijven 

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
07-03-2019

Middelgrote tot grote familiebedrijven die nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden die de kapitaalmarkt op termijn zou kunnen bieden voor het realiseren van de groeistrategie met behoud van de eigen normen en waarden, kunnen nu handvatten krijgen met FamilyShare van Euronext.

 

Euronext FamilyShare is een educatief programma dat familiebedrijven handvatten biedt voor het omgaan met zaken als groeifinanciering, opvolging, talentmanagement en onafhankelijkheid. In het programma werken ABN AMRO, BakerMcKenzie, Deloitte en Euronext samen. Deelname is gratis.

 

Het programma beantwoordt onder andere vragen als: hoe kunnen we onze groei het best financieren, hoe betrekken en integreren we de volgende generatie, hoe trekken we talent aan en behouden we het, hoe kunnen we ons erfgoed veiligstellen? Het is daarmee gericht op meerdere disciplines binnen het bedrijf.

 

De eerste deelnemers starten vanaf april van dit jaar. Over een periode van negen maanden worden per  bedrijf vier van de twaalf één-op-één workshops naar keuze aangeboden op zelf te kiezen data. De sessies worden per bedrijf gegeven en op maat gemaakt. Dat maakt het persoonlijk én vertrouwelijk.

 

Naast de vier persoonlijke sessies is er de optie gratis deel te nemen aan een gespecialiseerde business course bij het Erasmus Centre for Entrepreneurship. Tijdens dit gezamenlijke programma ontmoet je ook de andere deelnemers en kun je ervaringen delen.

 

Download voor meer informatie de brochure of neem contact op met Anneke Hoijtink van Euronext Amsterdam: e-mail: ahoijtink@euronext.com, of tel: 020 721 4297.