Ga aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
08-11-2018

Op woensdag 21 november a.s. organiseert MKB-Nederland in Ahoy Rotterdam de bijeenkomst Duurzame Inzetbaarheid.

 

Het is vandaag de dag van groot belang dat ondernemers investeren in gezonde flexibele en betrokken medewerkers. Niet alleen voor de continuïteit van de onderneming, maar ook voor het waarmaken van ambities voor de toekomst. Want ondernemingen kunnen alleen groeien als mensen groeien.

 

Tijdens deze bijeenkomst kunt u verschillende inspirerende verhalen rondom Duurzame Inzetbaarheid (DI) verwachten en aan de hand hiervan met elkaar het gesprek aangaan. Ook presenteren we de DI-handreiking die dient als inspiratie voor een bredere groep van adviseurs en ondernemers die aan de slag willen met duurzame inzetbaarheid. De handreiking komt voort uit het project 'Duurzame Inzetbaarheid' dat is gestart in 2015. Met dit project geven het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en MKB-Nederland een impuls aan duurzame inzetbaarheid in het midden- en kleinbedrijf.

 

Programma

11.00 uur Inloop met koffie en thee

11.30 uur Aanvang

14.30 uur Einde formele programma

15.00 uur Start slotsessie 'Creeër je dreamteam' met oa de Belgische topcoach Koen Gonnissen over modern leiderschap en betrokkenheid van het team.

 

Doelgroep

Beleidsmedewerkers en MKB adviseurs van brancheorganisaties, HR-professionals en ondernemers.

Capgemini ondersteunt MKB-Nederland bij de uitvoering van dit project. Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan de bijeenkomst DI? U kunt zich aanmelden via: mabel.rijpkema@capgemini.com. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.