Handelsmissie focust op havenontwikkeling in Latijns-Amerika

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
23-09-2019

Bent u actief in de maritieme sector? Wilt u zakendoen in Latijns-Amerika? Ga dan mee met de handelsmissie naar de Latijns-Amerikaanse havenconferentie American Association of Port Authorities (AAPA) in Miami. De missie vindt plaats van 19 tot en met 21 november en is gericht op havenontwikkeling.

 

Doelgroep

De ontwikkelingen in de maritieme sector bieden kansen voor bedrijven die aanvullende maritieme en logistieke diensten leveren, zoals havenbouw, scheepsbouw, ontwikkeling en exploitatie. De handelsmissie is ook interessant voor bagger- en constructiebedrijven, rederijen, exploitanten en consultants.

 

AAPA Conferentie

De conferentie gaat in op de huidige uitdagingen voor havens, zoals klimaatverandering en de gevolgen daarvan voor havens en de maritieme sector. Ook hoort u er over komende havenontwikkelingsprojecten in Latijns-Amerika.

 

De jaarlijkse havenconferentie in Miami wordt georganiseerd door de Latijns-Amerikaanse delegatie van de AAPA. Deze vereniging trekt belangrijke spelers aan uit de Latijns-Amerikaanse en de internationale maritieme sector. Elk jaar nemen meer dan 400 vertegenwoordigers van de havens, bedrijven en andere internationale experts deel aan de conferentie.

 

Datum

Van 19 tot en met 21 november.

 

Plaats

Miami, Amerika.

 

Programma

Het programma biedt bedrijfskoppeling op maat en netwerkevenementen. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw bedrijf te vertegenwoordigen in het gedeelde Orange Paviljoen.

 

19 november (optioneel):

- ochtend: bezoek aan Port of Miami;

- avond: welkomstreceptie restaurant Rusty Pelican.

 

20 november:

- ochtend: businessontbijt met de delegatie van het Koninkrijk der Nederlanden;

- ochtend: opening conferentie en Orange Paviljoen;

- middag: bedrijfskoppeling en conferentie;

- avond: receptie in de tentoonstellingsruimte.

 

21 november:

- ochtend en middag: conferentie;

- avond: slotreceptie op cruiser Grand Floridian.

 

Kosten

Deelname aan de AAPA-conferentie kost 1000 euro per persoon. Deelname inclusief vertegenwoordiging in het gedeelde Orange Paviljoen is 2000 euro. De kosten zijn exclusief reis-, verblijf- en persoonlijke uitgaven.

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot vrijdag 27 september door een mail te sturen naar Carlijne Blom, Nederlandse ambassade in Panama, pan-ea@minbuza.nl.