Herinnering: Economische missie gezondheidszorg naar Brazilië

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
12-03-2018

De Task Force Health Care (TFHC), het Nederlandse platform voor biowetenschappen en gezondheid, organiseert samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, het Nederlandse consulaat in São Paulo en het Holland Innovation Network in Brazilië van 21 tot en met 25 mei een missie naar Brazilië voor de gezondheidszorg.

 

Kansen in Brazilië

Brazilië heeft met 205 miljoen inwoners de grootste zorgmarkt van heel Latijns-Amerika. Het land staat voor grote maatschappelijke uitdagingen, zoals een snelle vergrijzing, toename van chronische ziekten en welvaartsziekten en een aanpassing van het gezondheidssysteem om het voor de toekomst (financieel) duurzaam te borgen. In de innovatieve deelstaat São Paulo zijn private en publieke ziekenhuizen van hoge kwaliteit.

 

Na een recente wetswijziging nemen (buitenlandse) private investeringen in ziekenhuizen toe. Ook in de thuiszorgmarkt wordt er een sterke groei verwacht door hervormingen in de zorg. Brazilië kijkt met bewondering naar Nederlandse innovatieve oplossingen, die onder andere tot stand komen door onze publiek-private samenwerking.

 

De missie

Deelnemers aan de missie komen in contact met belanghebbenden en potentiële partners. Ook kunnen zij deelnemen aan seminars, netwerkevenementen, veldbezoeken, bedrijfskoppeling en een bezoek aan de grootste gezondheidsconferentie van Latijns-Amerika, Hospitalar. De missie is bedoeld voor ondernemingen in biowetenschappen en gezondheidszorg, vooral in de sectoren gezond ouder worden, online gezondheidszorg, medische educatie en training en ouderenzorg.

 

Datum

Van 21 tot en met 25 mei.

 

Plaats

São Paulo, Brazilië.

 

Kosten

Kosten voor deelname zijn 1250 euro exclusief btw en reis- en verblijfkosten. Leden van de TFHC betalen 950 euro exclusief.

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot 15 maart via het aanmeldformulier onderaan deze website.