INC Awards voor acceptatie verstandelijk beperkten

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
04-10-2018

Dit jaar worden voor het eerst de INC Awards (INClude everyone) uitgereikt. Dat zijn prijzen voor organisaties die bijdragen aan de acceptatie van mensen met een verstandelijke beperking. De prijs benadrukt het belang van het feit dat mensen met een verstandelijke beperking steeds volwaardiger meedraaien in onze maatschappij. Aart van der Gaag, boegbeeld van het 100.000-banenplan van MKB-Nederland, VNO-NCW en LTO Nederland is lid van de jury.

 

Actief meedoen

De INC Awards zijn bedoeld voor bedrijven en organisaties waar mensen met een verstandelijke beperking actief mee doen. De INC Awards willen het bedrijfsleven inspireren om met een andere blik te kijken naar collega's met een verstandelijke beperking.

 

Aanmelden nog mogelijk

De INC Awards beslaan vier categorieën, namelijk werk & opleiding, marketing, reclame & pr, kunst & cultuur en sport & recreatie. Tot 18 oktober kan iedereen een bedrijf of organisatie nog nomineren. Tijdens een gala-avond op 13 november wordt bekendgemaakt wie de prijzen hebben gewonnen. Nomineren kan via incawards.nl/nomineer.