Informatiebijeenkomst over China

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
29-06-2020

Ondernemersorganisaties MKB-Nederland en VNO-NCW organiseren voor hun leden een besloten bijeenkomst over China. Op economisch en politiek gebied zijn er veel ontwikkelingen in en tussen China en Europa. China positioneert zichzelf meer en vaker als grootmacht met toenemende geldingsdrang en de coronacrisis heeft de afgelopen tijd nog duidelijk(er) gemaakt hoe afhankelijk Nederland (en Nederlandse bedrijven) zijn van China.

 

Sprekers

Rondom de economische betrekkingen met China spelen talloze zaken; onder andere internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen, hoe een 'gelijk speelveld' te creëren en hoe de verschuivingen in de economische en politieke ontwikkelingen te duiden. Tijdens deze informatiebijeenkomst behandelen de volgende personen deze onderwerpen en problematiek:

- Lily Sprangers (moderator), manager LeidenAsiaCentre;

- Ardi Bouwers (spreker), directeur en oprichter China Circle;

- Ed Kronenburg (spreker), voormalig ambassadeur in Beijing;

- Lucas Noldus (spreker); hoogleraar en ondernemer en oprichter van Noldus Information Technologie.

 

Datum

2 juli van 15.30 uur tot 17.00 uur.

 

Plaats

Het interview (en deelname aan de bijeenkomst) gebeurt via een Teams-meeting.

 

Aanmelden

Stuur om u aan te melden een mailtje naar SecretariaatEconomie@vnoncw-mkb.nl. Na aanmelden krijgt u een link toegestuurd. In de interactieve vragensessie kunt u online vragen stellen. Mocht u op voorhand al vragen hebben, mail dan naar Mirian Keuning, keuning@vnoncw-mkb.nl.