Informatiebijeenkomst over Fonds Verantwoord Ondernemen

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
07-03-2019

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert op dinsdagmiddag 12 maart een informatiebijeenkomst over het nieuwe Fonds Verantwoord Ondernemen. Dat fonds biedt financiële ondersteuning bij de uitvoering van convenanten voor internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen (imvo). Ook helpt het bedrijven bij het onderzoeken en aanpakken van mogelijke imvo-risico's en misstanden in hun keten als de betreffende sector (nog) geen imvo-convenant heeft. Daarnaast kunnen ook maatschappelijke organisaties uit het fonds ondersteuning krijgen voor hun rol in de uitvoering van de imvo-convenanten.

 

Tijdens de bijeenkomst ontvangen deelnemers meer informatie over de achtergrond en doelstellingen van de regeling en over de mogelijkheden om een succesvolle subsidieaanvraag in te dienen.

 

Datum

Dinsdag 12 maart van 13.00 uur tot 16.00 uur.

 

Plaats

Atrium Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Den Haag.

 

Programma 

12.45 - 13.00 uur: inloop met koffie en thee

13.00 - 13.15 uur: welkom door Brigitta Tazelaar, plaatsvervangend directeur-generaal Internationale Samenwerking bij het ministerie van Buitenlandse Zaken

13.15 - 14.30 uur: multistakeholder-initiatieven (pijler 1)

  • presentatie over de achtergrond, doelstellingen en aanvraagprocedure voor multistakeholder-initiatieven
  • vragen

14.45 - 16.00 uur: maatschappelijke organisaties (pijler 2)

  • presentatie over de achtergrond, doelstellingen en aanvraagprocedure voor ondersteuning van maatschappelijke organisaties in imvo-convenanten
  • vragen 

Kosten

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

 

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar fvo@rvo.nl. Graag hierin aangeven of u voor pijler 1, pijler 2 of beide komt.