Inkomende handelsmissie Jordanië

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
12-03-2018

De Nederlandse Export Combinatie (NEC), adviseur in buitenlandse handel, ontvangt van 18 tot en met 23 maart een inkomende handelsdelegatie uit Jordanië, actief in de tuinbouw- en textielsector, voor een vierdaags werkbezoek. Ondernemers die actief zijn in de tuinbouw- of textielsector en op zoek zijn naar potentiële zakenpartners in Jordanië kunnen hier in contact komen met relevante Jordaanse bedrijven. Deze missie wordt uitgevoerd in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en de Nederlandse ambassade in Amman.

 

Doel van de missie

De Jordaanse delegatie zal gedurende de week tijdens verschillende bedrijfsbezoeken kennis opdoen van de Nederlandse tuinbouw- en textielketen om inzicht te krijgen in hoe de Nederlandse sectoren zijn georganiseerd. Ook wil zij kennis opdoen van nieuwe technologieën en innovaties, vooral om efficiëntie en productiviteit lokaal te verhogen. Tot slot wil de delegatie mogelijke afzetkanalen in Nederland verkennen. Daarnaast biedt deze missie Jordaanse en Nederlandse ondernemers in de beide sectoren de gelegenheid om samenwerking te onderzoeken of verder te ontwikkelen.

 

Seminar

Wie in contact wil komen met de delegatie kan zich aanmelden voor het seminar op 21 maart en voor individuele gesprekken met één of meer leden van deze delegatie. De een-op-eengesprekken worden in overleg gepland.

 

Datum

Woensdag 21 maart van 9.00 tot 13.00 uur. Aansluitend is er een netwerklunch met de Jordaanse bedrijven.

 

Plaats

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Den Haag.

 

Kosten

Zowel het seminar als de bedrijfskoppeling zijn gratis.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via deze deze link.