Inschrijving Bedrijvendag Ambassadeursconferentie geopend

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
06-12-2018

Internationale ondernemers die hun activiteiten in het buitenland willen starten of uitbreiden kunnen op woensdag 30 januari in gesprek met de ambassadeurs van de betreffende landen. Die zijn dan in Den Haag voor de Ambassadeursconferentie 2019. De inschrijving voor de Bedrijvendag is nu geopend.

 

Experts

Op de Bedrijvendag zijn meer dan 140 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal om Nederlandse ondernemers te helpen hun internationale handelsmogelijkheden te verkennen. Zij vertegenwoordigen de Nederlandse belangen wereldwijd, beschikken over een groot internationaal en diplomatiek netwerk, kennen de lokale markt en zijn experts op het gebied van de economische ontwikkelingen.

 

Speeddates en informatiemarkt

Tijdens de Bedrijvendag kunnen ondernemers maximaal vier korte een-op-eengesprekken voeren met de ambassadeurs en consuls-generaal. Ook zijn er adviseurs van het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Rijksdienst van Ondernemend Nederland, Ondernemersorganisaties en MKB-Nederland en VNO-NCW aanwezig om deelnemers van informatie te voorzien. De Bedrijvendag sluit af met een netwerkreceptie.

 

Ambassadeursconferentie

De Bedrijvendag is onderdeel van de Ambassadeursconferentie die het ministerie van Buitenlandse Zaken jaarlijks organiseert voor ambassadeurs en consuls-generaal. De conferentie is bedoeld om hen zo goed mogelijk in staat te stellen om de Nederlandse belangen te vertegenwoordigen in hun land van plaatsing.

 

Datum

Woensdag 30 januari.

 

Plaats

Fokker Terminal Den Haag, Binckhorstlaan 249, Den Haag.

 

Programma

15.30 uur inloop, ontvangst & registratie
15.45 uur welkom
16.00 uur ronde 1 tot en met 4 speeddating
17.00 uur ronde 5 tot en met 8 speeddating
18.00 uur netwerkreceptie
19.30 uur einde netwerkreceptie.

 

Kosten

Deelname aan het evenement is gratis.

 

Aanmelden

Aanmelden kan vóór maandag 21 januari via deze link. Het aantal plaatsen is beperkt en onder voorbehoud. Bij aanmelding kunt u maximaal vier gesprekken per bedrijf aanvragen.

 

Zie ook:
Ambassadeursconferentie 2019
Internationaal-ondernemen
Internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen

Tip:
Download gratis in MijnMKB het e-book Eerste Hulp bij Internationaal Ondernemen van MKB-Nederland, in samenwerking met TNT.