Inspiratie banenafspraak tijdens Dag van de Duizend Voorbeelden

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
04-03-2019

De banenafspraak viert haar eerste lustrum tijdens de Dag van de Duizend Voorbeelden. Vijf jaar geleden spraken werkgevers en overheid af om in 2026 125.000 extra banen voor mensen met een arbeidsbeperking te creëren. Dat gaat tot nu toe voorspoedig, want de teller staat op 48.120 banen. Dat wordt gevierd tijdens de Duizend Voorbeelden-festival.

 

De Dag van de Duizend Voorbeelden wordt op 14 maart in het hele land georganiseerd. Het is een dag vol kennis, nieuws en informatie, met veel ruimte voor interactie en netwerken met (andere) werkgevers en met een geweldig, nog steeds groeiend programma van sprekers en workshops.

 

Datum

14 maart.

 

Plaats

Kijk hier voor een overzicht van events in uw regio.

 

Programma (onder voorbehoud)

10.00 - 10.15 uur    aftrap
10.15 - 15.00 uur    inspirerende sprekers en gesprekken
Een mix van bekende en onbekende sprekers.
11.00 - 15.00 uur    workshops
Minimaal vijf workshops over relevante thema's, zoals inclusief inkopen, het letterlijk ervaren van een beperking en de Werkportal.

 

De hele dag door kunt u voor tips en informatie terecht in het BrancheLab, dat speciaal ingericht is voor en gericht is op specifieke branches. Ook houden verschillende kandidaten elevatorpitches in de Matchlift, kunt u netwerken en bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje in de Food Lounge en eventuele privégesprekken voeren in de Meetingrooms.

 

Kijk voor meer informatie en een overzicht van de evenementen op Dag van de 1000 voorbeelden.