Inspiratiedag UWV Zwolle op 15 mei

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
05-04-2018

Luc van Bussel (Chief Hospitality Officer en co-eigenaar van Regardz Hospitality Group) en cabaretiers Rob Urgert, Joep van Deudekom nemen op 15 mei ondernemers mee in een bijzonder programma tijdens de UWV Inspiratiedag in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle. Een dag waarop u maken enkel nieuwe dingen meemaakt, nieuwe talenten ontmoet en tot nieuwe inzichten komt.

 

Excellente service

Als u iets in beweging wilt krijgen dan komt Luc van Bussel graag een zaal aan het werk zetten. In zijn presentatie daagt hij het publiek uit met belangrijke vraagstukken over Excellente Service in een digitale samenleving en innovatie als leiderschapsmodel. In een digitale revolutie is de klant niet alleen koning maar ook dictator; de klant bepaalt nu alles zelf. Luc haalt zijn inspiratie uit zijn werk maar ook uit alledaagse ervaringen waardoor de onderwerpen herkenbaar en soms gevoelig zijn. Een emotionele spreker met veel humor, tempo en weinig PowerPoint!

 

Mentale achtbaan

Rob Urgert & Joep van Deudekom Cabaretiers zijn o.a. bekend van De Kwis met Paul de Leeuw. Samen laten ze zien dat onze keuzes vaak helemaal niet zo zuiver en weloverwogen zijn als we soms denken. In deze mentale achtbaan gaat u ontdekken hoe uw hersenen u voor de gek houden en hoe u dat voortaan kunt voorkomen.

 

Magic trucs

Joep Stassen Corporate Comedia combineert de inhoudelijke boodschap met entertainment. “Onmogelijk is geen feit, maar een mening”. Daarbij maakt hij dankbaar gebruik van zijn dubbele achtergrond: die van stand-up comedian en bedrijfskundige. Door middel van magic trucs laat hij zien wat er mogelijk is als u out-of-the-box denkt, uw mind-set verandert en buiten de gebaande paden treedt. Hoe wordt u gemanipuleerd? Hoe kunt u dit herkennen en ook hoe kunt u zelf een beetje leren manipuleren?

 

Programma

13:00 – 13:30 Inloop en ontvangst.
13:30 – 14:30 Interactieve presentatie ‘De klant bepaalt nu alles zelf’ door Luc van Bussel.
14:45 – 16:15 Theatershow met Rob Urgert, Joep van Deudekom en Joep Stassen.
16:15 – 17:00 Netwerkborrel. Ontmoet nieuwe talenten voor uw organisatie en andere waardevolle relaties binnen en buiten uw branche.

 

Aanmelden kan via een e-mail aan: Inspiratiedagzwolle@uwv.nl ovv Aanmelding inspiratiedag 15 mei 2018

 

Meer weten? Kijk hier.

Lees meer over