Kickoff Duurzame Inzetbaarheid fase 2

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
11-05-2017

Deze maand starten 13 ondernemersverenigingen een programma om ondernemers te ondersteunen op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid: AWVN, Koninklijke Metaalunie, NBBU, INretail, Koninklijk Nederlands Vervoer, HISWA, Uneto-VNI, FNLI (levensmiddelenindustrie), Koninklijke Horeca Nederland, evofenedex, TuinbrancheNL, Nekovri (koel- en vrieshuizen) en FOCWA. Zij doen mee aan de tweede fase van het project Duurzame Inzetbaarheid van MKB-Nederland. Op 9 mei, tijdens de Week van de Ondernemer, vond de formele aftrap plaats.

 

Investeren in gezonde, betrokken en gelukkige medewerkers is van het grootste belang. Niet alleen voor de werknemer, maar ook voor de continuïteit van de onderneming en voor het waarmaken van ambities voor de toekomst. Door te investeren in eigen ontwikkeling en gezondheid vergroten medewerkers voor zichzelf het werkplezier en de werkzekerheid.

Het project Duurzame Inzetbaarheid is gestart op 1 januari 2015 en duurt vier jaar. Het project is onderverdeeld in een ‘proefperiode’ van 2 jaar (januari 2015 – december 2016) en een opvolgperiode van nog eens 2 jaar (januari 2017 – december 2018). De eerste fase is inmiddels afgerond. In totaal zijn 1.000 ondernemers ondersteund op het gebied van DI. Daarbij is de DI-markt via de inzet van ondernemersverenigingen verder op gang gebracht. Fase II loopt van maart 2017 tot en met augustus 2018.

 Kick off Duurzame Inzetbaarheid fase 2