Kroon op het Werk 2018 van start

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
16-04-2018

Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) reikt op 25 september de Kroon op het Werk uit. Dat is een prijs voor werkgevers met een succesvolle en effectieve aanpak van duurzame inzetbaarheid. De prijs heeft als om doel om goede voorbeelden van duurzame inzetbaarheid onder de aandacht te brengen, om zo werkgevers te helpen om hun medewerkers langer, met plezier en gezond aan het werk te houden.

 

Werkgevers die prioriteit geven aan goede prestaties, hoge productiviteit, klanttevredenheid, kwaliteit én een prettige werksfeer en gemotiveerde en vitale medewerkers kunnen zich opgeven voor Kroon op het Werk 2018. Een onafhankelijke jury van deskundigen beoordeelt de aanpak van vier genomineerden.

 

Voordelen deelname

Deelname vergroot het draagvlak voor de aanpak van duurzame inzetbaarheid en productiviteit binnen de deelnemende organisatie. Bovendien maakt NPDI een bedrijfsfilm van de vier genomineerde organisaties. Deze video mag worden ingezet voor eigen promotie. Ook levert deelname veel positieve publiciteit op. Eerdere winnaars worden nog steeds gevraagd om op congressen te spreken over hun inzetbaarheidsaanpak.

 

Anderen voordragen

Het is ook mogelijk om een andere organisatie voordragen. Elke organisatie waar minimaal vijftien mensen werken, kan meedingen naar de Kroon op het Werk; van klein tot groot, van commerciële bedrijven tot non-profit instellingen en van organisaties die hun sporen al hebben verdiend tot werkgevers die willen weten hoe goed ze het nu eigenlijk doen.

 

Aanmelden en indienen van de vragenlijsten kan tot 1 juli via het aanmeldformulier.