Meld je aan voor Kroon op het Werk 2019 voor duurzame inzetbaarheid

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
13-05-2019

Het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) reikt op 26 september voor de achttiende keer de Kroon op het Werk uit. Dat is een prijs voor werkgevers met een succesvolle en effectieve aanpak van duurzame inzetbaarheid. De prijs heeft het doel om goede voorbeelden van duurzame inzetbaarheid onder de aandacht te brengen, om zo werkgevers te helpen om hun medewerkers langer, met plezier en gezond aan het werk te houden.

 

Werkgevers die effectief en creatief omgaan met de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers en prioriteit geven aan een gezonde organisaties en vitale medewerkers, kunnen zich opgeven voor de Kroon op het werk 2019. Een onafhankelijke jury van deskundigen beoordeelt de aanpak van vier genomineerden.

 

Voordelen deelname

Iedere deelnemer ontvangt de onderzoeksresultaten van kennisinstituut TNO. Dus ook voor werkgevers die denken nog geen kans te maken op de prijs, is het nuttig om mee te doen. Bovendien vergroot deelname het draagvlak voor de aanpak van duurzame inzetbaarheid en productiviteit binnen de organisatie.

 

Van de vier genomineerde organisaties maakt NPDI een bedrijfsfilm. Deze video mag worden ingezet voor eigen promotie en wordt op NPDI.nl gepubliceerd. Ook levert deelname veel positieve publiciteit op. Eerdere winnaars worden nog steeds gevraagd om op congressen te spreken over hun inzetbaarheidsaanpak.

 

Anderen voordragen

Het is ook mogelijk om een andere organisatie voor te dragen. Elke organisatie waar minimaal vijftien mensen werken, kan meedingen naar de Kroon op het Werk: van klein tot groot, van commerciële bedrijven tot non-profitinstellingen en van organisaties die hun sporen al hebben verdiend tot werkgevers die willen weten hoe goed ze het nu eigenlijk doen.

 

Na de selectieronde blijven vier genomineerden over, waaruit de jury de winnaar van Kroon op het Werk 2019 kiest. De verkiezing vindt tegelijk plaats met de verkiezing van de Vitality Manager van het jaar op 26 september.

 

Aanmelden

Aanmelden en indienen van de vragenlijsten kan tot 1 juli met het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina.

 

Kijk op www.npdi.nl voor meer informatie.