Meld u aan voor Diversity Day

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
31-08-2020

Onder het motto 'Jezelf zijn werkt' organiseren bedrijven op 6 oktober feestelijke activiteiten om diversiteit en inclusie te vieren. Vorig jaar organiseerden bedrijven tijdens deze Diversity Day meer dan 150 activiteiten. Doet uw bedrijf dit jaar ook mee?

 

Ambassadeurs

In aanloop naar Diversity Day worden er verschillende ambassadeurs bekendgemaakt op de thema's gender diversiteit, leeftijd, arbeidsvermogen, culturele diversiteit en LHBTQ+. Deze ambassadeurs leggen uit hoe zij zich hard maken voor hun thema. Zo is Marguerite Soeteman-Reijnen ambassadeur voor genderdiversiteit. Ze werkte zich op in een mannenwereld en is nu bestuurder bij financieel dienstverlener Aon. Als voorzitter van Topvrouwen.nl draagt ze bij aan het zichtbaar maken van vrouwelijk toptalent. Kijk hier voor inspirerende verhalen.

 

Diversity challenge

De Diversity Day Ambassadeurs dragen bij aan een sneeuwbaleffect via de diversity challenge. Zo worden de mensen zichtbaar die veel betekenen voor diversiteit en inclusie, verspreiden ze waardering en verbreden het netwerk. Kent u ook zulke toppers? Nomineer hen op LinkedIn en gebruik de #diversitydaychallenge.

 

Diversity box

Speciaal voor Diversity Day is de Diversity Box ontwikkeld. Een doosje vol inspiratie, informatie en de Diversity Game. Met dit spel leert u uw collega's beter kennen door prikkelende vragen en stellingen rondom diversiteit in gender, arbeidsvermogen, LHBTI+, leiderschap, uitsluiting en meer. Als u uw bedrijf aanmeldt voor Diversity Day krijgt u de Diversity Box gratis toegestuurd.

 

Inspiratie voor activiteiten

Wilt u mee doen met Diversity Day, maar weet u niet wat u kunt organiseren? Diversity Day biedt aan alle deelnemers een lijst met concrete ideeën en inspiratie voor activiteiten die goed virtueel uit te voeren zijn. U kunt ook zien wat voor activiteiten vorig jaar zijn georganiseerd. Tot slot kunt u de webinar terugkijken, waarin een aantal bedrijven vertelt over hun ervaring en wat ze dit jaar gaan doen.