MijnMKB, het platform voor ondernemers, is vernieuwd

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
04-10-2018

MKB Servicedesk en MKB-Nederland lanceerden in 2012 de eerste versie van MijnMKB. Dit platform is volledig vernieuwd. Nieuw is de functie om rechtstreeks in contact te komen met andere ondernemers.

 

De afgelopen zes jaar hebben meer dan 60.000 ondernemers een account aangemaakt op MijnMKB. Een account verschaft toegang tot veel relevante content, zoals whitepapers, e-books, scans en adviseurs. Ook was het mogelijk een publiek profiel aan te maken en zo zichzelf en het bedrijf te laten zien. Echter: de mogelijkheid om direct met andere ondernemers contact te leggen ontbrak nog.

 

Chatten met andere ondernemers

In de vernieuwde MijnMKB-omgeving kunnen ondernemers nu heel makkelijk andere ondernemers opzoeken en direct met andere ondernemers chatten. Ondernemers met een MKB-Plus-account kun je naast online ook op de kaart terugvinden.

 

De praktische content is nog steeds terug te vinden in MijnMKB, zoals whitepapers, e-books en stappenplannen. Nieuw zijn de verhalen van andere ondernemers (onder 'Posts'). Met een MijnMKB-Basisaccount kun je zowel op de posts als op de content in de bibliotheek reageren.

 

Vraag stellen aan de community

Een MijnMKB-Plusaccount biedt meer mogelijkheden: je kunt een vraag stellen aan de community en het eigen verhaal of kennis delen via Posts. Ondernemers kunnen hun unieke content delen met meer dan 60.000 andere ondernemers. Die posts worden ook opgepikt door Google.

 

Elke zondagochtend om 10.00 uur wordt er vanuit MijnMKB een 'Weekly Digest' verzonden naar de community. Hierin zijn de meest populaire posts en content van de afgelopen week opgenomen.

 

De ondernemerskalender

In de ondernemerskalender (onder 'Events') zijn interessante events en inhaakmomenten opgenomen. Ook is te zien welke collega-ondernemers er nog meer naar dit event gaan.