Mooie acties tijdens Week van de RI&E

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
31-05-2018

Met behulp van brancheorganisaties, opleiders, arbodiensten en andere intermediaire partijen is er dit jaar weer een grote variatie aan activiteiten en acties tijdens de Week van de RI&E (11 tot en met 15 juni). Door het hele land worden werkgevers met acties aangemoedigd om in deze week de stap te zetten om actief aan de slag te gaan met de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E).

 

De vierde Week van de RI&E wordt officieel afgetrapt tijdens het congres “Preventie Beroepsziekten” op 11 juni. Dit congres is speciaal georganiseerd voor preventiemedewerkers. Kijk hier voor meer informatie.

 

Korting op uitvoering RI&E

Bedrijven die aan de slag willen met het maken of updaten van de RI&E kunnen tijdens de Week van de RI&E van verschillende organisaties korting ontvangen op de uitvoering en/of toetsing. Werkgevers die eerst willen weten waar ze aan toe zijn, kunnen een quickscan laten uitvoeren.

 

Gratis advies

Van telefonische spreekuren tot workshops en ontbijtsessies: tijdens de Week van de RI&E bieden verschillende organisaties gratis advies aan. Voor een concrete vraag over de RI&E kan een telefonische helpdesk voldoende zijn, maar als bedrijven meer willen weten over hoe je een RI&E kunt aanpakken, zijn er workshops waarin uitleg wordt gegeven.

 

Het complete overzicht van activiteiten en acties is te vinden op de website van de Week van de RI&E.

 

Bekijk ook deze flyer met acties speciaal voor deelnemers aan het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B).

 

Over de Week van de RI&E

De Week van de RI&E is een initiatief van het Steunpunt RI&E in samenwerking met de sociale partners om extra aandacht te vragen voor veilig en gezond werken, met als basis de RI&E.