Netwerken in Holland Paviljoen op de Internationale Grüne Woche 2020

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
26-08-2019

Wilt u de Duitse markt betreden en de Duitse consument leren kennen? Uw netwerk in de agro- en foodsector uitbreiden? Neem dan deel aan Internationale Grüne Woche, hét trefpunt voor de Duitse en internationale agrarische sector. Het thema van de Grüne Woche voor 2020 is 'Plant your success'.

 

Netwerkevenement

De beurs is een goede gelegenheid om aan internationale partners te laten zien hoe onze landbouw- en voedingssector bijdraagt aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Onder de aanwezigen zijn minister Schouten (Landbouw), diverse Tweede Kamerleden en gedeputeerden uit provincies. Ook zijn er verschillende netwerkmomenten met de Nederlandse delegatie en internationale partners.

 

Holland Paviljoen

Nederland is aanwezig met een groot landenpaviljoen met aandacht voor enkele beleidsthema's, zoals de verbinding tussen landbouw en natuur, verbetering van de positie van de producent in de voedselketen, zorgvuldig gebruik van hulpbronnen en de verbinding van voedselconsumptie en voedselproductie. Het Holland Paviljoen van 1500 vierkante meter bevindt zich op een A-locatie, heeft een grote aantrekkingskrachtdoor de gezamenlijke Hollanduitstraling en geeft de mogelijkheid om producten te laten testen door de Duitse consument.

 

Lees de voorwaarden voor deelname.

 

Datum

Van 17 tot en met 26 januari 2020.

 

Plaats

Berlijn.

 

Aanmelden

- Wilt u een eigen commerciële stand in het Holland Paviljoen, meld u u dan hier aan én via het aanmeldformulier.

- Wilt u aansluiten bij de beleidsthema's, meld u u dan aan via het aanmeldformulier.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 27 september.

 

Neem voor meer informatie contact op met Henk-Jan Broeksma, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, henkjan.broeksma@rvo.nl.