NLinBusiness: Grensverleggend zakendoen

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
08-11-2018

NLinBusiness is een nieuw initiatief van ondernemersorganisaties MKB-Nederland en VNO-NCW en is opgericht om ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (mkb) te helpen bij hun exportreis. Het motto is: Global Challenges – Dutch Solutions!

 

NL In Business is in nauwe samenwerking met de ministeries van Buitenlandse Zaken, Economische Zaken en de brancheverenigingen evofenedex, Koninklijke Metaalunie en FME tot stand gekomen.

 

Kansen

Ondernemers staan er niet alleen voor. NLinBussiness helpt hen met al hun partners op hun exportreis. Wereldwijd zijn veertig grootstedelijke regio's door NLinBusiness geïdentificeerd met grote kansen en mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers. De hulp begint met zes steden en de komende maanden komen er steeds regio's bij.

 

Goed voorbereid

NLinBusiness verzamelt alle relevante informatie om weloverwogen zaken in het buitenland te doen en houdt deze continu up-to-date. Van beurzen en events, tips en tricks tot de juiste zakenpartners. Kijk eens op de website en abonneer je op de nieuwsbrief om alle contacten te vinden die nodig zijn om goed voorbereid aan de slag te gaan.