Ontmoet Chinese zakenpartners op het China-Netherlands Business Forum

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
08-10-2018

Het ministerie van Buitenlandse Zaken organiseert samen met het Chinese ministerie van Handel, Ondernemersorganisaties MKB-Nederland en VNO-NCW en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland op 16 oktober het China-Netherlands Business Forum in het Gemeentemuseum in Den Haag. Het forum is bedoeld voor ondernemers die interesse hebben om zaken te doen in China en contacten willen leggen met Chinese ondernemers. Belangrijke sprekers zijn de Chinese premier Li, minister-president Rutte en minister Kaag (Buitenlandse Handel).

 

Chinese delegatie

Het thema van het forum is 'Cooperation on high-tech Innovation and Sustainable Connectivity'. Minister Kaag opent het forum. Hierna volgen toespraken van Rutte en Li. Aansluitend is er een paneldiscussie met bedrijven onder leiding van de voorzitter Hans de Boer van VNO-NCW. Een zakendelegatie van ruim 150 Chinese bedrijven uit verschillende sectoren reist met de officiële delegatie mee om het Nederlandse bedrijfsleven te ontmoeten.

 

Het forum sluit af met een netwerklunch, waar iedereen de gelegenheid heeft om te netwerken met vooraanstaande Chinese bedrijven. Bekijk de deelnemerslijst van de Chinese delegatie (pdf, Engelstalig). Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt.

 

Datum

16 oktober van 10.45 uur (registratie) tot 14.30 uur.

 

Plaats

Gemeentemuseum, Den Haag.

 

Programma

10.45 - 11.30 uur     registratie en veiligheidsprocedures
11.45 - 12.10 uur     opening door minister Kaag, toespraken door minister-president Rutte, premier Li en de Chinese minister van Handel Zhong
12.20 - 12.30 uur     ondertekeningsceremonie
12.35 - 13.30 uur     paneldiscussie 'Nederland en China als handelspartners' onder leiding van Hans de Boer
13.30 - 14.30 uur     netwerklunch

 

Kosten

Deelname is gratis en staat uitsluitend open voor bedrijven en kennisinstellingen.

 

Aanmelden

Er is beperkte beschikbaarheid. Meld u daarom tijdig aan, in ieder geval vóór 11 oktober. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.