Oproep voor projectvoorstellen om CO2 te reduceren

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
18-12-2017

Om de transitie naar een duurzame energievoorziening van Noordwest-Europa een extra boost te geven, doet INTERREG North West Europe een doelgerichte oproep voor projectvoorstellen om CO2 te verminderen. INTERREG North West Europe is een transnationaal programma dat activiteiten en proeven ondersteunt om onder andere CO2-reductiestrategieën te implementeren. Het programma stelt 50 miljoen euro beschikbaar voor projectvoorstellen die direct, dus in één stap, kunnen worden ingediend.

 

Duurzame energie

INTERREG North West Europe zoekt naar projecten die een boost kunnen geven aan zowel het vergroten van vraag als aanbod van duurzame energie of die op een andere wijze een grote bijdrage kunnen leveren aan de ambities voor CO2-reductie van de Noordwest-Europese lidstaten. Alle projecten die ook aan het eind van de projectduur makkelijk en snel kunnen worden opgeschaald en zo ook op de lange termijn CO2 aanzienlijk kunnen reduceren, zijn zeer welkom.

 

Informatie en documenten

Nederlandse initiatiefnemers met ideeën of plannen voor een project in deze ronde wordt gevraagd zich te melden voor hulp en ondersteuning bij de projectontwikkeling. De oproep opent op 24 januari en sluit op 31 juli 2018. Alle informatie over en documenten voor deze speciale oproep staan inmiddels op de website van het programma. U vindt deze documenten hier.