#SDG Café is te gast bij Venture Café Rotterdam

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
23-09-2019

Het Sustainable Development Goals Café (#SDGCafé), een onafhankelijk en informeel netwerk van allen die zich inzetten voor de duurzame werelddoelen, organiseert op donderdag 10 oktober zijn volgende bijeenkomst. Een bijzonder Café, want deze keer wordt #SDGCafé in samenwerking met het Venture Café in Rotterdam georganiseerd.

 

Thema

Het thema van dit Café is Rotterdam, economie en de SDG's. Hoe kunnen we als individu, als startup of als non-gouvernementele organisatie aanhaken bij duurzaamheidsdoelen van de Verenigde Naties? Efficiënte transportdiensten horen tot de belangrijkste aanjagers van economische ontwikkeling. Transport over zee is van cruciaal belang. Verder heeft Rotterdam de ambitie koploper te zijn in de energietransitie, zowel op het gebied van industrie als de logistiek.

 

Er gebeurt al veel, niet alleen door het havenbedrijf, maar ook door jonge ondernemers en door startups. Dat moet in dit Café zichtbaar worden, met Rotterdam als voorbeeld en als stimulans. Daarom zijn er drie subthema's: maritiem, recycling, en inclusiviteit.

 

Datum

Donderdag 10 oktober van 17.00 uur tot 19.00 uur.

 

Plaats

Venture Café, Groot Handelsgebouw Rotterdam, Stationsplein 45, Rotterdam.

 

Aanmelden

Aanmelden kan bij estelle.cool@schuttelaar.nl. Voor pitches kunt u zich aanmelden bij thea.fierens@gmail.com.