Tien jaar Enterprise Europe Network

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
11-10-2018

Enterprise Europe Network (EEN) bestaat tien jaar en viert dit jubileum met een speciaal digitaal magazine. In 10 jaar tijd heeft EEN bijna 50.000 Nederlandse mkb-ondernemers geholpen bij hun internationale groeiambities. Met persoonlijk advies, kennisuitwisseling, matchmakingevenementen en financiële ondersteuning.

 

In de afgelopen 10 jaar bracht EEN Nederland meer dan 10.000 bedrijven met elkaar in contact tijdens matchmaking-evenementen. De ondernemers voerden zo’n 34.000 ingeplande gesprekken. De matchmaking van EEN heeft in 19 jaar tijd veel bekendheid opgebouwd. Niet alleen bij ondernemers, maar ook in de wereld van vakbeurzen en congressen.

 

Magazine 10 jaar EEN

Enterprise Europe Network viert dit jubileum met het (digitale) magazine 10 jaar EEN, waarin adviseurs van EEN Nederland en mkb-ondernemers vertellen hoe je succesvolle internationale samenwerking tot stand brengt.

 

EEN helpt ondernemers, onderzoeksinstituten, universiteiten, technologiecentra en instellingen voor bedrijfs- en innovatieontwikkeling kosteloos met het vinden van partners wereldwijd. Het netwerk bestaat uit meer dan 600 organisaties (o.a. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en de Kamer van Koophandel) in ruim 60 landen.