UWV Inspiratiedag voor werkgevers in Roermond

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
08-03-2018

UWV organiseert op 17 april weer een Inspiratiedag voor werkgevers, ditmaal in het TheaterHotel De Oranjerie in Roermond. Neuropsycholoog Erik Scherder en cabaretiers Rob Urgert en Joep van Deudekom nemen werkgevers mee in een bijzonder programma. De middag begint met een Interactieve workshop ‘Talentontwikkeling’ door ondernemer Peter van Nieuwburg. En eindigt met een netwerkborrel.

 

Talentontwikkeling

Neuropsycholoog Erik Scherder is bekend van de ‘Wereld Draait Door’. Hij vertelt op enthousiaste en humoristische wijze hoe uitdagingen uw hersenen laten werken en groeien. Rob Urgert & Joep van Deudekom Cabaretiers zijn o.a. bekend van De Kwis met Paul de Leeuw. Samen laten ze zien dat onze keuzes vaak helemaal niet zo zuiver en weloverwogen zijn als we soms denken. In deze mentale achtbaan gaat u ontdekken hoe uw hersenen u voor de gek houden en hoe u dat voortaan kunt voorkomen.

 

Peter van Nieuwburg heeft tijdens zijn 25 jaar ervaring als ondernemer - met samenwerkingen en splitsingen en met een directe betrokkenheid bij een diversiteit aan bedrijven - geleerd dat successen en mislukkingen alles te maken hebben met de mensen die aan een onderneming verbonden zijn. In zijn workshop gaat hij in op dat talentontwikkeling nooit gaat over het aanleren van iets nieuws, maar het gaat om het ontdekken van hetgeen er altijd al was!

 

Programma

13:00 – 13:30 Inloop en ontvangst.

13:30 – 14:30 Interactieve workshop ‘Talentontwikkeling’ door Peter van Nieuwburg.

14:45 – 16:00 Theatershow met Erik Scherder, Rob Urgert en Joep van Deudekom.

16:00 – 17:00 Netwerkborrel. Ontmoet nieuwe talenten voor uw organisatie en andere waardevolle relaties binnen en buiten uw branche.

 

Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan inspirerendlimburg@uwv.nl ovv Inspiratiedag 17 april 2018

Kijk op de website van UWV voor meer informatie