Verken Duitse markt op de Internationale Grüne Woche 2020

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
23-09-2019

Wilt u de Duitse markt betreden en de Duitse consument leren kennen? Of wilt u uw netwerk in de agro- en foodsector uitbreiden? Neem dan deel aan Internationale Grüne Woche van 17 tot en met 26 januari in Berlijn. Het thema van de Grüne Woche voor 2020 is: 'Plant your success'.

 

Netwerkevenement

De beurs is een goede gelegenheid om aan internationale partners te laten zien hoe onze landbouw- en voedingssector bijdraagt aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Onder de aanwezigen zijn minister Schouten, diverse Tweede Kamerleden en gedeputeerden uit de provincies. Ook zijn er verschillende netwerkmomenten met de Nederlandse delegatie en internationale partners. Deelname aan de beurs biedt mogelijkheden om uw netwerk uit te breiden.

 

Holland Paviljoen

Nederland is aanwezig met een groot landenpaviljoen waarbij de nodige aandacht is voor de beleidsthema's van minister Schouten, namelijk het verbinden van landbouw en natuur, het verbeteren van de positie van de producent in de voedselketen, het zorgvuldig gebruik van hulpbronnen en het verbinden van voedselconsumptie en voedselproductie. Lees hier meer over deze beleidsthema's.

 

Opening door minister Schouten

Minister Schouten van Landbouw opent het Holland Paviljoen. Het gezamenlijk optrekken van overheid en bedrijfsleven versterkt elkaars boodschap. Verder is er de gelegenheid om producten te laten testen door de Duitse consument, kunt u eigen klanten uitnodigen en kunt u gebruikmaken van de faciliteiten van de Holland Lounge. De gezamenlijke Holland-uitstraling heeft een grote aantrekkingskracht.

 

Deelnemen Grüne Woche

U kunt op twee manieren deelnemen aan het Holland Paviljoen: met een eigen commerciële stand (producten verkopen aan de bezoekers) en met een niet-commerciële presentatie of stand, waarmee u aansluit bij een van de beleidsthema's van minister Schouten. Lees de voorwaarden voor deelname. Aanmelden kan tot 18 oktober. Zie hier voor meer informatie en voor het aanmeldformulier.

 

Informatie- en netwerkbijeenkomst

Op donderdag 17 oktober organiseert het ministerie van Landbouw een netwerkbijeenkomst voor deelnemers en geïnteresseerden. Tijdens de netwerkreceptie gaan we inhoudelijk in op de beleidsambities van de minister en hoe u kunt meedoen om van deze inzending een gezamenlijk succes te maken.

 

Datum

Donderdag 17 oktober van 16.00 tot 18.00 uur.

 

Plaats

Ministerie van Landbouw, Bezuidenhoutseweg 73, Den Haag.

 

Aanmelden

Meld u zich hier aan voor deze middag.

Lees meer over