Webinar: NL Branding – how to use

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
29-06-2020

Nederland heeft al een tijdje een nieuw internationaal logo. De organisatie voor internationaal ondernemen NLinBusiness en ondernemersorganisaties MKB-Nederland en VNO-NCW organiseren op dinsdag 30 juni een webinar voor (private) partners om de implementatie en het gebruik van deze NL Branding toe te lichten. Zij nodigen u uit om deel te nemen aan de digitale werksessie 'NL Branding - How to use'.

 

Sprekers

Tijdens de sessie over de nieuwe Toolkit NL Branding vertellen Carolien Gehrels (portefeuillehouder NL Branding), Hielke Venema (Programma coördinator NL Branding) en Choi Mi Chung (creatief strateeg NL Branding) meer over de achtergronden en praktische toepassingen van het nieuwe brandingmateriaal.

 

Vragen

Aansluitend volgt er een gesprek over een praktijksituatie. Aan de hand van een concrete casus wordt besproken wat de mogelijkheden zijn voor het gebruik van de NL Branding Toolkit. Via een interactieve discussie kunt u al uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen. Bij voorkeur ontvangen zij uw vragen vóór de start van de sessie. U kunt uw vragen sturen aan NLinBusiness.

 

Datum

Dinsdag 30 juni van 12.00 uur tot 13.00 uur.

 

Plaats

Online.

 

Programma

Plenair    
12.00 uur    openingswoord NLinBusiness, VNO-NCW en MKB-Nederland
12.05 uur    het verhaal achter de nieuwe NL Branding door Carolien Gehrels
12.15 uur    NL Branding – toolkit en gebruik toegelicht door Hielke Venema en Choi Mi Chung
Interactief    
12.25 uur    vragenronde
12.35 uur    break out-sessie: praktijksituatie nader belicht op basis van een concrete casus wordt in kleine groepen gezamenlijk gekeken naar gebruik en mogelijkheden van de toolkit moderatie NLinBusiness & VNO-NCW en MKB-Nederland
12.50 uur    vragenronde en afsluiting
13.00 uur    einde

 

Aanmelden

Klik hier om aan te melden.

 

Bekijk ook deze introductievideo.