Winnaars Koning Willem I Prijzen en Plaquette

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
04-06-2018

Softwarebedrijf AFAS (grootbedrijf) en bouwgroep Dijkstra Draisma (midden- en kleinbedrijf, mkb) zijn de winnaars van de Koning Willem I Prijs voor duurzaam ondernemen. De Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap ging naar distributiebedrijf voor biologische groente Eosta. De prijzen werden tijdens de officiële ceremonie in Stadsschouwburg Nijmegen uitgereikt door staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en voorzitter van de Koning Willem I Stichting en president van De Nederlandsche Bank, Klaas Knot.

 

Grootbedrijf: AFAS Software

AFAS Software ondersteunt bedrijven en organisaties uit alle branches bij het automatiseringsproces met een complete en moderne (online) bedrijfssoftware. Ook helpt het consumenten om hun persoonlijke geldzaken op orde te krijgen. Sinds enkele jaren beschikt het bedrijf over vestigingen op Curaçao en Aruba en in België. AFAS Software heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen en transparantie hoog op de agenda staan en zet zich in voor mens én milieu.

 

Mkb: Bouwgroep Dijkstra Draisma

Bouwgroep Dijkstra Draisma is een Fries aannemingsbedrijf dat zich richt op projecten in de drie noordelijke provincies (inclusief de Waddeneilanden), Noord-Holland en de Noordoostpolder. Het bedrijf biedt duurzame oplossingen voor nieuwbouw, renovatie, zorg en leefbaarheid. De Koning Willem I Prijs in de categorie mkb is de ultieme bekroning op het werk.

 

Plaquette: Eosta

Eosta is Europa's leidende importeur en distributeur van biologische en eerlijke versproducten van over de hele wereld en initiator van verschillende duurzaamheidsinitiatieven. Zo vertelt een 'trace & tell'-systeem precies waar het product vandaan komt en wie de duurzame teler is. Met een specialisatie in overzees fruit en Nederlandse kasgroente, fungeert het Waddinxveense bedrijf als innovatieve ketenregisseur voor meer dan duizend telers op zes continenten.

 

Lees meer over de Koning Willem I-prijs.