Worden uw facturen op tijd betaald?

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
27-03-2018

Betaalme.nu strijdt voor kortere betaaltermijnen voor mkb’ers en zzp’ers. Het doel is dat een betalingstermijn van maximaal 30 dagen de norm wordt in het bedrijfsleven. Als mkb-ondernemers sneller worden betaald, worden ze minder kwetsbaar en hebben ze meer financiële ruimte om te investeren.

 

Enquête

De organisatie doet momenteel onderzoek naar welke problemen mkb-ondernemers en zzp-ers ondervinden. Hoe lang moet iemand op betaling wachten? Wat gaat vaak mis bij het factureren? Welke grote bedrijven moeten zich nog meer aansluiten bij Betaalme.nu?

 

Doe mee aan het onderzoek. Klik hier om naar de vragenlijst te gaan.
Het invullen kost slechts een paar minuten en is volledig anoniem.

 

Grote bedrijven

Betaalme.nu is in 2015 opgericht vanuit het bedrijfsleven. Het is een niet-commercieel initiatief dat wordt gesteund door het ministerie van Economische Zaken, en maakt onderdeel uit van MKB-Nederland. 

 

Grote bedrijven spelen een belangrijke rol, want zij hebben veel leveranciers uit het mkb. Sinds de oprichting hebben 50 grote bedrijven en instellingen zich aangesloten bij Betaalme.nu. Zij geven elk in een eigen manifest aan hoe ze bijdragen aan tijdige betaling aan hun leveranciers uit het mkb. De manifesten van alle deelnemers zijn hier te vinden.

 Dankzij de deelname van deze bedrijven worden op dit moment meer dan 250.000 leveranciers geholpen. Betaalme.nu blijft bedrijven benaderen om zich aan te sluiten.

 

Kennis vergroten

Daarnaast wil Betaalme.nu de kennis vergroten bij mkb-ondernemers over manieren om sneller facturen betaald te krijgen, en hen meer vertrouwd te maken met bijvoorbeeld digitaal factureren en ketenfinanciering.

 

Uiteraard kunnen bedrijven Betaalme.nu ook zelf benaderen als ze zich willen aansluiten of hulp nodig hebben rondom betaaltermijnen.