Zakendoen met Franstalig Afrika

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
31-05-2018

Na het succes van vorig jaar organiseren het Netherlands-African Business Council NABC, de Rijksoverheid en Jeune Afrique opnieuw het Francophone Africa Business Forum (FAB). Het event vindt plaats op 19 juni in Madurodam, Den Haag.

 

Het FAB Forum is de perfecte gelegenheid om op één dag bijna 200 ondernemers en vertegenwoordigers van de publieke sector uit Mali, Niger, Burkina Faso en andere Franstalige landen in Afrika te ontmoeten.

 

Agrarische sector

Nederlanders zijn niet van nature gericht op dit deel van Afrika. Er liggen echter veel zakelijke kansen voor bedrijven die interesse hebben nieuwe en opkomende markten te ontdekken. Dit jaar ligt de nadruk op duurzame ketens in de agrarische sector. Of, in andere woorden, bedrijven die de wereld helpen groeien, handelen en iedereen voeden met gebruikmaking van de beste grondstoffen in de wereld.

 

Experts zullen tijdens het ochtendprogramma hun inzichten delen over verschillende sub-sectoren zoals veehouderij, fruit en groente en agrologistiek. Er is volop gelegenheid te netwerken, relevante workshops bij te wonen en zaken te doen met andere ondernemers.

 

Meer informatie en aanmelden: kijk op de website.