Cultuurconnectie

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Cultuurconnectie is de brancheorganisatie voor cultuureducatie, amateurkunst en volksuniversiteitswerk.

 

Namens, voor en met de leden behartigt Cultuurconnectie de belangen, neemt stelling in het maatschappelijk debat en formuleert standpunten over actuele onderwerpen.

 

De medewerkers stimuleren en adviseren de aangesloten instellingen bij de ontwikkeling van hun cultureel ondernemerschap en eigentijds werkgeverschap, zorgen voor actuele informatie en maken onderlinge kennisuitwisseling mogelijk. Als werkgeversvereniging bouwt Cultuurconnectie aan goede arbeidsverhoudingen en maakt afspraken over arbeidsvoorwaarden die de ontwikkeling van ondernemerschap in de branche ondersteunen. Door het bundelen van krachten en samenbrengen van partijen biedt de vereniging haar leden een breed scala aan diensten en voordelen.

 

Cultuurconnectie vergroot de bekendheid en kwaliteit van het werk van de branche en zorgt dat de branche een gekende en erkende partner is in het cultuurpolitieke en sociaaleconomische debat. En zo draagt Cultuurconnectie bij aan de toekomst van de kunsteducatie en kunstbeoefening.

 

Cultuurconnectie heeft 183 leden: zo’n 90 procent van alle centra voor de kunsten, muziekscholen en provinciale ondersteuningsinstellingen voor kunst & cultuur. Ook nieuwe werkgeversinitiatieven zoals kunsteducatie-projectbureaus, docentencollectieven en kunstbemiddelende organisaties zijn welkom.

 

Cultuurconnectie
Postbus 365
3500 AJ Utrecht

Tel 030 230 3740
Fax 030 230 3749
E-mail info@cultuurconnectie.nl

www.cultuurconnectie.nl