De ICT Vereniging

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Over de ICT Vereniging
De ICT Vereniging is ontstaan vanuit de Vereniging Spinweb Gebruikers (VSG), een samenwerkingsverband van ruim 40 MKB ICT organisaties die inmiddels geruime tijd samenwerken op het gebied van inkoop, recruitment, offerte aanvragen, marktbewerking, etc. De ICT Vereniging is een logische opvolging van VSG. Door krachtig optreden in de markt, efficiënte en doeltreffende communicatie en talrijke inkoopvoordelen is de ICT Vereniging de branchevereniging van MKB ICT-bedrijven in Nederland.

Midden en kleinbedrijf ICT specialisten
De ICT branche is aan het veranderen. ICT-dienstverleners verschuiven hun focus naar specialisme om zich beter te onderscheiden ten opzichte van grote all-round dienstverleners. Deze verschuiving biedt veel voordelen voor de markt. MKB ICT-dienstverleners zijn in staat specifieke en zeer concurrende diensten in producten aan te bieden. Daarnaast zijn ze in staat snel te anticiperen op veranderingen in de markt. MKB ICT-dienstverleners zijn flexibel, slagvaardig en concurrerend!

De ICT Vereniging voor ICT bedrijven en haar klanten
Op zoek naar een team ICT specialisten? U zit met een lastig ICT vraagstuk? De ICT Vereniging kan u ondersteunen door uw organisatie in contact te brengen met ICT specialisten die u op daadkrachtige en slagvaardige wijze ondersteunen.

De ICT Vereniging
Pelmolenlaan 10 
3447 GW WOERDEN

Postbus 208
2501 CE Den Haag

Tel 0348-490555
Twitter www.twitter.com/DeICTVereniging

www.deictvereniging.nl/