Dibevo

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Dibevo is de brancheorganisatie voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierensector. Dibevo verenigt – en dat is uniek – de gehele bedrijfskolom binnen de huisdierenbranche.

Het ledenbestand van Dibevo omvat bijna 1600 bedrijven en bestaat uit:

  • fabrikanten van en de groothandels in dierenbenodigdheden en –voeders en artikelen ten behoeve van de hengelsport;
  • im- en exporteurs van levende dieren, aquarium- en vijvervissen;
  • dieren-, aquarium- en hengelsportspeciaalzaken;
  • dierverzorgende bedrijven (dierenpensions en trimsalons).

Daarnaast zijn de beroepsverenigingen ABHB (trimsalons) en HUS (hondenuitlaatservices) bij Dibevo aangesloten. Dit zijn in totaal circa 1.000 bedrijven.

Dibevo geeft haar leden ondersteuning op vele fronten. Denk aan advies, informatie, kortingen en scholing. Daarnaast organiseert Dibevo thema- en voorlichtingsbijeenkomsten en de belangrijkste vakbeurs in de branche, de Dibevo-Vakbeurs. Iedere Dibevo-activiteit is erop gericht om de belangen van de leden te dienen, soms duidelijk zichtbaar, soms meer op de achtergrond. Achter de schermen overlegt en onderhandelt Dibevo met overheden en (internationale) organisaties om het ondernemen voor haar leden zo gunstig mogelijk te maken. Dibevo zorgt ervoor dat de wet- en regelgeving niet tegen maar juist voor de ondernemers werken en is daarom voortdurend actief in zowel Den Haag als Brussel.

Dibevo

Computerweg 16 , 1e  etage 

3821 AB AMERSFOORT

Postbus 94
3800 AB AMERSFOORT

Tel 033 - 455 04 33
Fax 033 - 455 28 35
E-mail info@dibevo.nl

www.dibevo.nl