EPV

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Branchekeurmerk Erkende Projectverhuizers (EPV) heeft tot doel om opdrachtgevers in het bonte landschap van verhuisdienstverleners de weg te wijzen naar dé specialisten in het verhuizen van kantoren, bedrijven en instellingen. Of het nu gaat om een om een kleine bedrijfsverhuizing, een complexe, grootschalige en risicovolle projectverhuizing of om een zorgverhuizing die om veel geduld, tact en extra persoonlijke aandacht vraagt.

 

Het EPV-keurmerk omvat actuele eisen die zijn gebaseerd op de vraag van opdrachtgevers. Het gaat hierbij om objectieve kwaliteitseisen gericht op onder meer veiligheid en integriteit, zekerheid, kwaliteit, MVO en het vakmanschap van de certificaathouders en de verdere ontwikkeling daarvan. Na afloop van de verhuizing wordt de klantwaardering onafhankelijk gemeten en openbaar gemaakt op de website van het keurmerk. Dit is een harde keurmerkeis.

 

Door middel van regelmatige objectieve en onafhankelijke toetsing door een daartoe geautoriseerde Certificerende Instelling wordt bewaakt of de EPV-verhuisbedrijven nog steeds het predicaat verdienen. Op de uitvoering van het EPV-keurmerk wordt onafhankelijk toezicht uitgeoefend.

 

EPV is het branchekeurmerk voor zakelijke verhuizingen waarvan de Organisatie voor Erkende Verhuizers, de brancheorganisatie voor de verhuisbranche, de schemabeheerder is.

 

Erkende Projectverhuizers (EPV)

Bredewater 26

2715 CA  Zoetermeer

Tel 070 - 340 1783 

E-mail info@erkendeprojectverhuizers.nl  

www.erkendeprojectverhuizers.nl