HOTIAD

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

HOTIAD is een ondernemersvereniging die samenwerking stimuleert en zich sterk maakt voor een kansrijk ondernemersklimaat in Nederland. Door de unieke samenstelling van de leden is HOTIAD de bruggenbouwer en expert voor de Nederlandse ondernemingen die in Turkije willen opereren en voor Turkse ondernemers die in Nederland actief willen zijn. HOTIAD heeft de ambitie om de contacten met de politiek en maatschappelijke organisaties te versterken. Door middel van deze contacten, maar ook langs andere wegen, wil HOTIAD invulling geven aan de doelstelling om de belangen van haar leden te behartigen.

HOTIAD is in 2004 gestart als een hechte en krachtige netwerkorganisatie en als woordvoerder van middelgrote en grote Nederlands- Turkse bedrijven in Nederland. HOTIAD is een open netwerkorganisatie waarbij samenwerking, kennis delen en elkaar ondersteunen centraal staan.

 

De ontwikkeling van haar leden tot professionele bedrijven staat voor HOTIAD voorop. Om de persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsmatige ontwikkeling van de HOTIAD leden te stimuleren, organiseert de vereniging bijeenkomsten en lezingen met vooraanstaande en inspirerende sprekers. De aandachtspunten zijn om de ondernemersgeest te bevorderen, professionele ondernemers op te leiden en nieuwe en jonge ondernemers te stimuleren & te ondersteunen.

 

HOTIAD is toekomstgericht en wil een rolmodel zijn voor jongeren en studenten. Jongeren worden aangemoedigd om een beroep te leren. HOTIAD richt zich op nieuw en initiatiefrijk talent en er worden bijeenkomsten georganiseerd voor jongeren waarbij jongeren en ondernemers elkaar treffen en actuele thema’s met elkaar bespreken. De boodschap richting jongeren en studenten is, dat je met hard werken succes kunt behalen. Wees trots op wie je bent en wat je doet, geloof in jezelf en maak je dromen waar. Door het jaarlijks HOTIAD Student Award en Jonge Ondernemer Award uit te reiken worden ambitieuze en veelbelovende jongeren in het zonnetje gezet.  Er zijn nog twee andere Awards: het HOTIAD Kunst & Cultuur Award en het HOTIAD Sport Award.

 

HOTIAD neemt zijn verantwoordelijkheid door actief mee te denken over het oplossen van maatschappelijke en economische vraagstukken. Om actuele thema’s in de praktijk te bespreken, organiseert HOTIAD het Business Forum en de HOTIAD Summit. Politici en ondernemers worden hiervoor uitgenodigd. Ook volgt het de economische, financiële, sociale en maatschappelijke ontwikkelingen in Turkije en Nederland op de voet en deelt het nieuws dat van belang is voor de handelsbetrekkingen tussen Turkije en Nederland met haar leden. In Europa zijn er goede contacten met diverse ondernemersorganisaties zoals in Duitsland en België. Er worden zakenreizen georganiseerd naar bijvoorbeeld Roemenië, Hongarije, Kosovo en Turkije om het internationaal zakendoen te bevorderen.

 

HOTIAD

Productieweg 48
2382PD Zoeterwoude
Tel.: +31(0)70 209 30 20
Tel.: +31(0)10 245 00 90
Fax: +31(0)70 720 08 02

www.hotiad.nl • info@hotiad.nl