KCI Nederlandse Vereniging voor de Kampeer- en Caravan Industrie

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

KCI is de Nederlandse vereniging voor de Kampeer- en Caravan Industrie: de branchevereniging van fabrikanten, toeleveranciers en importeurs van caravans, campers, vouwwagens, (voor-)tenten, accessoires en toebehoren. Op Camp-to-Go.nl kunnen consumenten terecht voor advies, informatie en tips over kamperen in de breedste zin van het woord.

 

Trends & Ontwikkelingen

Als branchevereniging signaleert de KCI trends en ontwikkelingen, verkoop- en registratiecijfers van nieuwe caravans en campers en informeert haar leden over nieuwe wetgeving en technische eisen. De KCI is lid van de European Caravan Federation (ECF) en werkt nauw samen met andere brancheorganisaties in het buitenland. In Nederland is KCI de mede-initiatiefnemer van de jaarlijkse Kampeer & Caravan Jaarbeurs, die door de Jaarbeurs wordt georganiseerd in het gelijknamige complex in Utrecht.

 

Ontdek de vrijheid!

De KCI is initiatiefnemer – en voorzitter – van de Kampeerkoepel; een samenwerkingsverband van diverse organisaties, waaronder ANWB, BOVAG, NKC, ACSI en HISWA/Recron, met als doel consumenten te informeren over de leukste manier van vakantievieren: kamperen. Die rol past ook bij de missie van de KCI: ‘Ontdek de vrijheid! Genieten van de natuur, van elkaar, van lekker eten. Even lekker uitrusten, niets hoeven of moeten. Wij maken je vrijheidsdromen waar’.

 

K.C.I.

Kosterijland 15
3981 AJ Bunnik

Postbus 1200

3980 DD BUNNIK
E-mail:secretariaat@kampeerencaravan.nl
Kampeer en Caravan Industrie - KCI: Contact

www.camp-to-go.nl