NBBU

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen, de NBBU, is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van bijna 1.000 betrouwbare leveranciers van flexwerkers: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs.

De vereniging behartigt de belangen voor deze ondernemers, ondersteunt hen in de bedrijfsvoering en brengt kennis. Tevens sluit de NBBU cao’s af en ziet erop toe dat de leden betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn die de wet- en regelgeving, hoe complex ook, in acht nemen.

Er is een Servicedesk waar ondernemers en intercedenten terecht kunnen met vragen over de NBBU-cao, arbeidsrechtelijke vraagstukken en relevante (sociale) wet- en regelgeving. En leden kunnen gebruik maken van het grote aanbod aan trainingen en cursussen die gegeven worden om de kennis over ondernemen in de flexbranche op peil te houden.

De vereniging weerspiegelt de kenmerken van haar achterban. Wij zijn een compacte organisatie, makkelijk te benaderen en direct aanspreekbaar. Met één belangrijk doel: de kwaliteit van de flexmarkt versterken.

NBBU
Stadsring 171
3817 BA Amersfoort 

Tel. algemeen: 033 4760 200, of stuur een e-mail.
Tel. helpdesk: 033 4760 202, of stuur een e-mail.
Fax 033 4760 219

www.nbbu.nl