NPMB

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

De Nederlandse Piano- en Muziekinstrumentenbond (NPMB) behartigt de belangen van pianokopers en de vakhandel in brede zin. Om de kwaliteit te bewaken en goede, nieuwe ontwikkelingen te stimuleren.

De NPMB wil u laten zien dat de kwaliteit van de piano er wel degelijk toe doet, ongeacht het stadium van de speelkwaliteiten. Ook wil de belangenorganisatie de misverstanden bij de keuze en aanschaf van een piano of vleugel wegnemen. Zo denken veel mensen dat de kwaliteit van de piano er niet toe doet wanneer zij net beginnen te spelen of puur recreatief spelen: 'als er maar een beetje aardig geluid uit komt'.
Wij willen u laten zien dat het kopen van een piano dankzij de pianovakhandel niet wezenlijk anders of moeilijker is dan bijvoorbeeld de aanschaf van een wasmachine of televisie. En hoe u eventuele aanschafrisico's zoveel mogelijk kunt beperken.

Kijk ook eens naar de NPMB erkende bedrijven waarbij u meer informatie kunt verkrijgen over de door ons erkende bedrijven. Bij de pianomerken en accessoires vind u meer informatie over de producten die deze bedrijven aanbieden.

NPMB
NEDERLANDSE PIANO- EN MUZIEKINSTRUMENTENBOND
Laan der Verenigde Naties 1e
4334 ES MIDDELBURG
E-mail secretariaat@npmb.nl

www.npmb.nl