Techniek Nederland

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Techniek Nederland is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Beide sectoren leveren een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse economie.

Techniek Nederland is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Techniek Nederland vertegenwoordigt 90% van de omzet van de installatiebranche en biedt werkgelegenheid aan 130.000 personen. De installatiebedrijven zijn actief binnen de woningbouw, utiliteit, industrie en infra op de gebieden ontwerp, advies, installatie en beheer. Van deze bedrijven zijn er circa 5.300 aangesloten bij Techniek Nederland en deze nemen 90% van de omzet van de installatiebranche voor hun rekening.

De technische detailhandel bestaat uit winkelbedrijven die apparatuur verkopen en repareren. Techniek Nederland vertegenwoordigt ruim 1.800 winkels.
De totale omzet van deze bedrijven bedraagt circa 2,7 miljard euro.

Techniek Nederland is een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland en een factor van belang in de Nederlandse economie en samenleving. Techniek Nederland onderhoudt contacten met overheid en politiek, onderwijsinstellingen, media, koepelorganisaties, vakbonden en fabrikanten- en consumentenorganisaties.

 

Techniek Nederland
Postbus 188
2700 AD ZOETERMEER

Tel 079 - 325 06 50
Fax 079 - 325 06 66
E-mail: info@technieknederland.nl

www.technieknederland.nl