Thuiswinkel.org

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Thuiswinkel.org

 

Thuiswinkel.org is dé stem voor de e-commercesector en helpt online ondernemers groeien. We zetten ons in voor een eerlijk online ondernemersklimaat door in Brussel en Den Haag aandacht te vragen voor de thema’s die onze sector raken. We focussen op duurzaamheid, digitalisering en veiligheid.

 

De sector helpen groeien, doen wij natuurlijk niet alleen. Thuiswinkel.org heeft ruim 2.000 leden die online producten en diensten verkopen. Onze leden realiseren samen ruim 75% van alle online consumentenbestedingen in Nederland. Door ons grote netwerk aan webwinkels, toeleveranciers, vervoerders en kennispartners weten wij als geen ander wat er speelt in de sector en wat er nodig is om toekomstproof te blijven. Wij verbinden iedereen in de sector via ons onderzoeksprogramma ShoppingTomorrow en helpen in de scholing van werkend en studerend talent met onze e-Academy en e-learnings.

 

Wetgeving op het gebied van e-commerce wordt voor een groot deel bepaald in de Europese Unie. Om een vuist te kunnen maken op het gebied van wet- en regelgeving in Europa én te werken aan een positief ondernemersklimaat heeft Thuiswinkel.org zich samen met zo’n 20 andere nationale belangenverenigingen verenigd in Ecommerce Europe.

 

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
E-mail: info@thuiswinkel.org
Tel: +31 (0)318 64 85 75