VER

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

VER
De VER - Vereniging Exploitanten Relaxbedrijven - is de landelijke ondernemersvereniging voor alle clubs, privéhuizen, parenclubs, SM-studio's, massage-instituten, erotische cafés, escortbedrijven etcetera. Die bedrijven tezamen noemen we 'relaxbedrijven'.

Uit de statuten:
De vereniging stelt zich ten doel: het behartigen van de belangen van exploitanten van relaxbedrijven, zowel collectief als individueel in de meest ruime zin, ondermeer door het voeren van overleg met overheids- en andere instanties, het verzorgen van public relations van relaxbedrijven in het algemeen en het bewerkstelligen van imago-verbetering van zodanige bedrijven. Tot de belangenbehartiging kan mede behoren het treffen van rechtsmaatregelen en het voeren van gedingen.
De Excellent-groep en VER werken op de meeste terreinen intensief samen en veelal zal de VER mede namens de Excellent optreden. VER-leden kunnen als zij een luxe bedrijf hebben desgewenst ook deelnemen in de Excellent-groep. Excellentleden zijn dus ook lid van de VER. Alleen de zogenaamde raambedrijven kennen plaatselijk een eigen vereniging (de SOR)

VER
Gramsbergerhof 4
7783 BC Gramsbergen
Tel: 06-45328382

E-mail ver.secretariaat@planet.nl

ver-nieuws.nl