VER

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

VER
De VER - Vereniging Exploitanten Relaxbedrijven - is de landelijke ondernemersvereniging voor alle clubs, privéhuizen, parenclubs, SM-studio's, massage-instituten, erotische cafés, escortbedrijven etcetera. Die bedrijven tezamen noemen we 'relaxbedrijven'.

Uit de statuten:
De vereniging stelt zich ten doel: het behartigen van de belangen van exploitanten van relaxbedrijven, zowel collectief als individueel in de meest ruime zin, ondermeer door het voeren van overleg met overheids- en andere instanties, het verzorgen van public relations van relaxbedrijven in het algemeen en het bewerkstelligen van imago-verbetering van zodanige bedrijven. Tot de belangenbehartiging kan mede behoren het treffen van rechtsmaatregelen en het voeren van gedingen.
De Excellent-groep en VER werken op de meeste terreinen intensief samen en veelal zal de VER mede namens de Excellent optreden. VER-leden kunnen als zij een luxe bedrijf hebben desgewenst ook deelnemen in de Excellent-groep. Excellentleden zijn dus ook lid van de VER. Alleen de zogenaamde raambedrijven kennen plaatselijk een eigen vereniging (de SOR)

VER
Wilde Zwaan 15
9648 DB Wildervank
Tel 06 453 28 382
E-mail ver.secretariaat@planet.nl
 
ver-nieuws.nl