Vereniging VACO

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Vereniging VACO is de bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche in Nederland. Zij behartigt de belangen van honderden banden- en wielenbedrijven uit de gehele bedrijfskolom. Het secretariaat van de vereniging is gevestigd in Leiden van waaruit de leden niet alleen worden ondersteund met allerhande collectieve en individuele activiteiten, maar ook het banden- en wielenbewustzijn richting de consument wordt verbeterd.

De activiteiten van de vereniging omvatten onder meer een actieve lobby in Brussel en Den-Haag en belangenbehartiging op bijvoorbeeld juridisch, financieel en sociaal gebied. Ook is er veel aandacht voor arbo- en milieuzorg. Vereniging VACO is partner in het overleg voor de CAO voor de Banden- en Wielenbranche, maakt onderdeel uit van het bestuur van het Bedrijfspensioenfonds voor de Banden- en Wielenbranche en is vertegenwoordigd in diverse andere overleggen als belangenbehartiger van de branche.

Ruim 700 bedrijven uit de Nederlandse banden- en wielenbranche zijn lid van Vereniging VACO. Een organisatiegraad van 90%. In de totale branche zijn ongeveer 10.000 mensen actief.

 

VACO
Postbus 33
2300 AA LEIDEN

Tel 071 - 568 69 70
Fax  071-  568 69 71
E-mail vaco@kcleiden.nl

www.vaco.nl